BIOGRAFIA

 

Són un duo format per dues veus femenines que canten mentre toquen el violí i el violoncel. Diuen que són un quartet perquè canten i toquen a la vegada, aquest és el joc principal. La seva música és una compilació de sons eclèctiques: tradicionals d’arreu, jazz, blues, folk mediterrani.

Aquest duet revelador presenta el seu primer disc: composicions pròpies i algun arranjament de temes emblemàtics. Elles diuen que són un quartet de corda, perquè canten i toquen a la vegada, aquest és el joc principal.

Creixen en una masia del Penedès, i d’aquell silenci neixen les seves cançons. La seva música té la influència de la naturalesa que les ha envoltat des de petites, per això no és ni d’un color ni d’un altre, ni d’una temperatura o una altra, és orgànica i inefable.

El duo sorgeix component cançons per a comunicar-se amb l’avi, que viu a Bèlgica (a molts quilòmetres lluny de la masia on han crescut) i ja fa uns anys que és malalt.

Tot d’una els va venir de gust compartir-ho més enllà de casa amb el propòsit inicial d’escurçar les distàncies a través de les cançons.

Amb aquest motiu, dediquen el seu primer disc al curs de la proximitat, juntament amb dos altres conceptes que ho embolcallen:

El nombre 4 (4 cordes, 4 membres, 4 idiomes, 4 símbols) i el viatge (que inspira en el so i en voler apropar-se a l’altre).